Sailor Moon: the New World

Объявление

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP
Рекомендуем установить шрифт Arthur Gothic.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Sailor Moon: the New World » Архив флуда » Флуд №8. Мы никогда не перестанем флудить)))

Флуд №8. Мы никогда не перестанем флудить)))

Сообщений 691 страница 720 из 1000

691

*сонно ввалился во флуд*
Всем доброго утречка...

0

692

Чтоб не было обидно - Приветик, Зой)

0

693

Зойсайт добрий ранок!Привет!

0

694

РеИна, вітаю першого, хто привітався зі мною)
Як справи?

0

695

Зойсайт,Чудово!Усагі втратила .....свідомість,і тепер всі хто прийдуть подумають що це я з нею таке зробила))))))
а в реалі,у сестри весілля,а в мене одягти нема що!

0

696

Всем доброе утро)))

0

697

О усаги,я там тебя в чувства привожу!!!!!!!!щас я отпишусь и жду тебя!
доброе утро солнышко!

0

698

РеИна написал(а):

Зойсайт,Чудово!Усагі втратила .....свідомість,і тепер всі хто прийдуть подумають що це я з нею таке зробила))))))а в реалі,у сестри весілля,а в мене одягти нема що!

Осе підстава... Бажаю успіху з воїнами))   Вай! У сестри весілля! Ти б у крамницю сходила чи шо ж)))

Усаги, ты как? ))

0

699

Ну ты внимательно читай)))

0

700

Зой,горло чешется))а ты как???

0

701

Зойсайт,так мені батько каже нащо тобі нове плаття,он у тебе й так,3 в шафі лежить,ті іх майже ніколи не одягаеш.тільки три тисячі пилом припадають.І мама прийняла його сторону.а як їм довести що ці плаття,після першого ж носіння на весілля вдягати не можна.

0

702

Капец,читаю то что написала по укр,так что западенка писала)аж сама себе удивляюсь)))

0

703

Усаги написал(а):

Зой,горло чешется))а ты как???

Ты бы Доктора Мома пососала - помогает от першения в горле))

РеИна написал(а):

Зойсайт,так мені батько каже нащо тобі нове плаття,он у тебе й так,3 в шафі лежить,ті іх майже ніколи не одягаеш.тільки три тисячі пилом припадають.І мама прийняла його сторону.а як їм довести що ці плаття,після першого ж носіння на весілля вдягати не можна.

А коли у твоєї сестри весілля? ))

0

704

Лорд Зойсайт написал(а):

А коли у твоєї сестри весілля? ))

17 липня!!!!!!!!!!!!!!!зовсім скоро!!!!!!!!!!!!!я в шоці!!!!!!!!!та й ще одна проблема,точно не знаю що я собі хочу купити.На мене нормальне плаття купити,то треба не менше тисячі грн,щоб плаття чи там ще щось на мені гарно сиділо.АААААААААААААААА

0

705

РеИна написал(а):

17 липня!!!!!!!!!!!!!!!зовсім скоро!!!!!!!!!!!!!я в шоці!!!!!!!!!та й ще одна проблема,точно не знаю що я собі хочу купити.На мене нормальне плаття купити,то треба не менше тисячі грн,щоб плаття чи там ще щось на мені гарно сиділо.АААААААААААААААА

Для таких подій є отельє чи щось таке... А тобі що не виділяють й тисячу гривень на купівлю сукні?.. Оце жлоби)))

0

706

Для этого надо идти в аптеку)))а я таблетку от аллергии тока выпила)))

0

707

Усаги написал(а):

Для этого надо идти в аптеку)))а я таблетку от аллергии тока выпила)))

А родителям леньки дочурке таблетки сходить купить?  О_о  Ну, не знаю... Когда у меня горло ооооочень першило - мне стрептацит подавили у дунули в рот(((  Гадость редкостная, но буквально на следующий день горло почти прошло))

0

708

Зойсайт жлоби це точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Я ще й якби знала раніше,що мені прийдеться купувати,то збирала б сама,а так мені сестра вислала(я на це й надіялась) з канади якесь там плаття дизайнерське,а посилка,затрималась,і тепер я не знаю чи встигне воно дійти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а там таке плаття!!!!!!!!!!

0

709

всем привет!

0

710

Кунсайт привет!!!!!!!

0

711

РеИна
как дела?

0

712

РеИна написал(а):

Зойсайт жлоби це точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Я ще й якби знала раніше,що мені прийдеться купувати,то збирала б сама,а так мені сестра вислала(я на це й надіялась) з канади якесь там плаття дизайнерське,а посилка,затрималась,і тепер я не знаю чи встигне воно дійти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а там таке плаття!!!!!!!!!!

Завжди можно щось придумати))) Якщо сукня не надійде - є гарні сукні за сімсот гривень... Чи ще ідея - якщо у тебе є подруга, у якій залишилося плаття з випускного вечора чи т.п. - у неї можна попросити))))

Отредактировано Лорд Зойсайт (2010-07-08 11:51:10)

0

713

Лорд Зойсайт
Я и так уже тут)))

0

714

Кунсайт написал(а):

Я и так уже тут)))

Как спалось? ) Как настроение? ))  Что делаешь? )))

0

715

Кунсайт,та вроде все норм,вроде все будет хорошо)))))
Зойсайт та в мене фігура мініатюрна.в мене 42 розмір,а у всіх подруг,44-46.Халепа!та випускне і в мене є плаття)))))

Отредактировано РеИна (2010-07-08 11:55:22)

0

716

РеИна написал(а):

Зойсайт та в мене фігура мініатюрна.в мене 42 розмір,а у всіх подруг,44-46.Халепа!та випускне і в мене є плаття)))))

Ось його і надягай)

0

717

Кунсайт,привет)))

0

718

хах,та проблема не в цьому.в мене вечірніх платтів є три,2 світлих,одне чорне.Одне випускне,одне сестра прислала,одне сама купувала під настрій)я турбуюся тому що я кожне з них по разу вже вдягала1

0

719

РеИна написал(а):

хах,та проблема не в цьому.в мене вечірніх платтів є три,2 світлих,одне чорне.Одне випускне,одне сестра прислала,одне сама купувала під настрій)я турбуюся тому що я кожне з них по разу вже вдягала1

Ех, дівчата...  Яка різниця скільки раз ти надягала сукню? Ти будеш на весіллі - уся увага буде прикута до нареченої... Хоча, й дружки повинні бути вай-вай-вай)))  Залишається сподіватися на сункю, котра ще не надійшла))))

0

720

Лорд Зойсайт написал(а):

Как спалось? ) Как настроение? ))  Что делаешь? )))

хорошо, особо ничего, настроение хорошее...
сам как?
РеИна
уже радует)

0

Вы здесь » Sailor Moon: the New World » Архив флуда » Флуд №8. Мы никогда не перестанем флудить)))